Förtält Till Husbil och Husvagn

Hos oss på Wera hittar du ett brett utbud av förtält som passar dina specifika behov. Med vår långa erfarenhet och högkvalitativa produkter kan du vara säker på att hitta rätt förtält för din camping. Utforska vårt populära lufttält Bohus Air, eller satsa på det lyxiga premiumtältet Vivaldi för en extra bekväm campingupplevelse.

Materialval förtält

Genom att handla av oss på Wera kan du alltid känna dig trygg med att du har gjort ett bra val av produkter som håller över tid. Det ställer krav på produkternas hållbarhet, något som också är bra för miljön. För oss på Wera är kvalitet ett viktigt grundfundament

Egenskaper för väven - lättskött, hållbar och miljövänlig tältduk

All Season Residential är en unik polyesterväv, framtagen av Tencate, en av Europas allra mest erkända vävproducenter. Den utvändiga akrylbeläggningen gör väven vattentät, väderbeständig och mycket slitstark. PVA-fibrerna absorberar fukt och motverkar därmed uppkomsten av kondensation. I alla avseenden en mycket lättskött och hållbar tältduk. Genom sin position på marknaden tillgodoser och upprätthåller självklart Tencate också alla miljökrav.

Stativet - tältets ryggrad

På Wera använder vi oss av stativ från Campion, som är den mest kända producenten på våra breddgrader. Den framträdande positionen på marknaden har de nått genom intensiv forskning och innovativt tänkande, vilket resulterat i användarvänliga och mycket slitstarka produkter. Campion tillverkar våra stativ i både stål och glasfiber av absolut högsta kvalitet.

Vanliga Frågor Om Förtält

Övriga frågor eller funderingar - kontakta vår kundsupport via telefon eller mailVi finns här Mån - Fre 09:00 - 16:00
Kontakt